luni, 16 mai 2011

Programul Mind Lab

Text de inst. Mitran Florina

       MIND LAB se desfășoară în peste 40 de țări din lume ca: Marea Britanie, Spania, Italia, Polonia, Australia, S.U.A, Japonia, Turcia, Israel, Brazilia, Thailanda și altele oferind copiilor cu vârste între 4 și 14 ani oportunitatea de a descoperi și dezvolta abilități esențiale în viață, utilizând jocuri de gândire atractive, selectate din întreaga lume și atent planificate într-o programă.
      Programul Mind Lab captează atenția copiilor și îi ajută sistematic să-și dezvolte capacitatea de gândire, inteligență emoțională și abilități sociale, pe care copiii le deprind încă de la ore să le aplice atât în joc cât și în situații din viața lor de zi cu zi.
    Metodologia Mind Lab cuprinde trei etape:

  1. Implicarea copiilor într-un joc de gândire – Copiii învață să joace unul din cele peste 50 de jocuri incluse în program, cu ajutorul unui trainer Mind Lab care le explică regulile de joc și-i ajută să-și dezvolte îndemânarea de a se juca;
  2. Utilizarea metodei Mind Lab – elevii și trainerul fac rezumatul jocului cu ajutorul unei metode de gândire;
  3. Aplicarea în viața reală -  copiii analizează metodele de joc și le aplică în situații din viața reală: școală, familie, prieteni.
       Mind Lab vă oferă posibilitatea de a înlocui jocurile și programele violente de pe calculator și televizor cu activitatea tradițională de petrecere a timpului liber aplecați asupra tabletei de joc, activitatea care presupune gândire profundă, răbdare, perseverență și cooperare socială.
     Din luna martie 2011 acest program se desfășoară și în școala noastră cu elevi ai claselor a treia și a patra sub supravegherea d-nei inst. Florina Mitran, trainer Mind Lab.
      Cei care doresc mai multe informații despre acest program se pot adresa d-nei inst. Florina Mitran de la clasa a IV a C.

Vă aștept cu drag!

Inst. Florina Mitran, trainer Mind Lab


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wordpress web hostinglinux web hostinghostgator coupon